Ditta's life

Odakint veszettül zuhogott az eső. Ditta úgy lézengett, mintha az emberiség tojásból kikelt ivadéka lenne. Nyilvánvaló volt: A külseje és az élete kezdett olyan lenni, mint amilyennek mindig is álmodta.

Elérhetőségek:

msn:ditta666@windowslive.com mail:ditta666@index.hu youtube:VagdelDitta

pictures

vattacukor^^

2010.07.05. 22:24

szerző: Ditta Von Teese

 Most vasárnap a Velencei-tónál voltunk Annával. Bár pont aznap nem volt olyan nagyon meleg, a nap is csak fátyolosan (esett) sütött, a felhőzett viszont úgy délfelé már felszakadozott és napsütés vette át a helyét. A Sport Beach nevű strandon voltunk, röplabdáztunk is, meg persze úsztunk, na jó nem, nem úsztunk, csak labdáztunk a vízben. Aztán délután beálltunk abba a hosszú sorba, ami a vattacukor árus előtt gyűlt össze, kemény 45 percet álltunk a napon, de legalább ettünk egy-egy finom kék vattacukrot. x) És ugye a vattacukorgépen belül összegyűlik a sok cukor, és az lerakódik oldalra egy ilyen kb. 3 cm szélesen ezt, néha amikor már sok gyűlt össze leverik a gép oldaláról. Pont előttünk szedte le a bácsi, kaptunk belőle egy-egy darabot kóstoló gyanánt, tök szép szivárványszínű volt. xD

 
 
 
 
 
 


 
 
 
Ma kb. 19 óra tájban elindultunk öcsémmel, Tamással biciklizni a 16. kerületbe. A Szilas-patakig mentünk és ott a szakadó esőben tekertünk végig a 10 centi széles kitaposott ösvényen amilyen gyorsan csak tudtunk pár száz méteren. Hát látni nem sokat láttunk, de azért hunyorogva és hangos kiáltások közepette száguldoztunk. :D Suprámból is már önteni lehetett a vizet, amikor elindultunk visszafelé. Megálltunk egy nem rég épített modern játszótérnél, ott voltunk kb. fél órát, zenét hallgattunk, megmásztuk a mászókát, ami kicsit kicsinek bizonyult, hintázunk, meg pörögtünk egy ilyen körhintaféleségen, ekkor már nem esett az eső. 21 óra fele elindultunk haza, mert sajna már zárták be a játszóteret.
 
Bőrigázva a patak mellett:
 
 
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dittavonteese.blog.hu/api/trackback/id/tr22132024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása