Ditta's life

Odakint veszettül zuhogott az eső. Ditta úgy lézengett, mintha az emberiség tojásból kikelt ivadéka lenne. Nyilvánvaló volt: A külseje és az élete kezdett olyan lenni, mint amilyennek mindig is álmodta.

Elérhetőségek:

msn:ditta666@windowslive.com mail:ditta666@index.hu youtube:VagdelDitta

pictures

A Kezdet

2010.06.10. 16:52

szerző: Ditta Von Teese

 

 

 
Szilvinek hívnak, a Ditta becenevet magamnak adtam, Manson volt felesége után.
 
15 vagyok, Budapesten élek, egy alapítványi suli 9. évfolyam gimnáziumi osztályába járok, bár már csak 7 napig mert, hogy jövő héten, csütörtökön van az évzáró.
 
Holnap angol év végi szóbeli vizsgám lesz, jövő hét pénteken pedig angol nyelvvizsgát fogok írni, remélem, átmegyek. x)
 
Ebben a blogban főleg rólam lesz szó, olyan dolgokról fogok írni amik megtörténtek velem vagy amik nagyon megfogtak valami miatt és persze a 4 legjobb barátommal töltött időről, név szerint : Dóri Nicol   Nikko   Piri   Vivi , ők azok akikkel a napjaim nagy részét töltöm, akár suliban akár délután szabadidőmben.
 
Ezt a bejegyzést még az asztali gépemről írom, de holnap megyünk megvenni az én kis pink Asus eee pc-et, amihez egy Hello Kittys egeret is beszereztem, szóval holnap már a netbookomról fogok jelentkezni. (L)
 
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dittavonteese.blog.hu/api/trackback/id/tr472072027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása