Ditta's life

Odakint veszettül zuhogott az eső. Ditta úgy lézengett, mintha az emberiség tojásból kikelt ivadéka lenne. Nyilvánvaló volt: A külseje és az élete kezdett olyan lenni, mint amilyennek mindig is álmodta.

Elérhetőségek:

msn:ditta666@windowslive.com mail:ditta666@index.hu youtube:VagdelDitta

pictures

A.P.A.C.S.

2010.11.19. 19:57

szerző: Ditta Von Teese

 A.P.A.C.S.

 
Asszem ma lett elegem ebből az üzletből. Azt tudni kell róla, hogy kb. ez az egyetlen hely Budapesten ahol nagy választékban, lehet fültágítót venni. Persze nem olcsón, egy kis vacak szilikon tágító 1200 Ft.. a fémek a 3500 Ft-ot is elérik. Mondjuk nekem, van ilyen VIP kártyám, ami az év minden napján 50% árengedményre jogosít, így azért sokkal kellemesebbek az árak. X)
 

Az első negatív dolog egy fülbevalóval ért. Ez egy 5 cm hosszú tüske, úgynevezett álltágító.
Ez volt a fülembe 4 napig, alváshoz se vettem ki és hát meg lett az eredménye a fülem felszakadt egy ilyen kis függőleges csíkban, kurvára fájt és az óta nem igen bír semmilyen fülbevalót hosszútávon. Persze lehet mondani, hogy az én hibám de ez szóval sem említette senki, hogy alváshoz vedd ki..
 

Majd barátnőmnek akartunk ajándékba venni fültágítót, a Westendben lévő üzletükben. Az eladó nem tudta, hogy melyik hányas méret, majd egyik percben húszasnak a másikban 18 milisnek mondta 

ugyanazt a tágítót. Végig nagyon flegma volt, majd amikor megkérdeztem tőle normálisan, hogy kaphatunk-e ilyen kis tasakot, amit amúgy szoktak adni, ha veszel valamit, közölte, hogy hát nem, mert azt csomagolásra használjuk. Nah de kérem, mi vajon mire akartuk használni?? Otthagytunk kb 3000 Ft-ot (50%-os kuponnal!) és nem képes adni egy kis ajándék zacsit..

 
Ma meg elmentem az Árkád
ba, hogy vegyek magamnak egy műanyag csigatágítót. 5 eladó a pult mögött, állnak felém néznek, majd beszélgetnek tovább, 5 perc múlva végre megkérdezi, h
ogy szeretnék-e valamit.. Elmondom, hogy mi kéne, erre nézi a dobozt, hát csak 1db van belőle. Mondom voltam itt pont egy hete akkor is csak ez az egy fajta volt.. ja hát majd akkor rendelünk és jövő héten már lesz. El tudom képzelni..
 
Szóval hát nem mondanám, hogy megfelelő a kiszolgálás és a készlet sem.
 
Amúgy Westendben van egy Amsterdam Shop nevű üzlet, ahol a fémtágeszek is csak 1500 Ft-ok, vannak még ott nyelv piercingek, fülbevalók, különleges táskák stb. Nagyon jó kis bolt, érdemes benézni!
 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dittavonteese.blog.hu/api/trackback/id/tr12460000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása